پلوی ساده

2 سال ago

 

مواد لازم:

  • برنج ایرانی مرغوب ………………………………….. ۴ پیمانه
  • سبوس دوم برنج (در صورت تمایل) ……….. یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع …………………………………………………. ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
  • نمک ………………………………………………………….. به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا برنج را پاک کرده، سه بار با آب ولرم بشویید. سعی کنید در هنگام شستن، برنج را با زیاد مشت نکنید، زیرا برنج خرد خواهد شد. به ازای هر پیمانه برنج، یک پیمانه آب به آن اضافه کنید تا برنج هنگام پخت دون شود. پس از آن، نمک و سبوس را به برنج افزوده و هم بزنید و ظرف را روی حرارت نسبتا ملایمی قرار دهید تا بجوشد. به محض اینکه آب برنج کشیده شد، روغن لازم را به آن اضافه کنید و برنج را دم بگذارید و شعله اجاق را کم کرده، اجازه دهید تا برنج دم بکشد. در این زمان عطر برنج فضای آشپزخانه را پر خواهد کرد.

توجه کنید که اضافه کردن سبوس به برنج از چاق شدن جلوگیری می کند. سبوس دوم برنج را می توانید از شالیکوبی ها تهیه کنید. پس از الک کردن سبوس ها، مقدار موردنیاز آن را استفاده و بقیه را در یخچال نگهداری کنید.

 

 

 

پست های مرتبط

thumbnail
hover

چرا برنج کته بهتر از آبکش...

 بیشتر خانواده‌ها با این تصور که آبکش‌کردن برنج باعث کم‌شدن نشاسته ...

thumbnail
hover

طرز تهیه پلو مرغ با قارچ

مواد لازم برای تهیه پلو مرغ با قارچ: ران مرغ تکه تکه شده ۹۰۰ گرم؛ روغن زیتون ۲ ...

thumbnail
hover

تشخیص برنج اصل از تقلبی

  کشور چین سالانه بیش از ۲۰۰ تن برنج به کشورهای مختلف جهان صادر می کند و در ز...

ارسال نظر برای ما

دوازده − یازده =

کانال تلگرام
برنج بازار
یکشنبه, ۳۱ شهریور , ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۶:۲۷