لوبیا پلو گیاهی

2 سال ago

 

مواد لازم (برای ۴ نفر):

  • برنج ایرانی مرغوب ………………………………………. ۳ پیمانه
  • لوبیا سبز خرد شده …………………………………………. 5 پیمانه
  • گوجه فرنگی ………………………………………………….. ۶ عدد متوسط
  • پیاز خرد شده …………………………………………………… یک عدد بزرگ
  • نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه پلویی ………………….. به میزان لازم
  • روغن کنجد، روغن زیتون ……………………………….. به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برنج را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سبز را ۲ سانتی خرد کرده، سپس آن را بخارپز یا آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس لوبیا سبز و ادویه را به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. گوجه را با ۴ پیمانه آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک و فلفل به مواد قبلی افزوده و کمی می پزیم. هنگامی که آب گوجه قوام پیدا کرد، برنج را به آن افزوده و مدتی می پزیم تا آب غذا تمام شود، سپس پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

لازم به ذکر است این پلو بدون استفاده از روغن های سرخ کردنی و رب گوجه طبخ می شود و از نظر سلامت به همه توصیه می شود. 

 

پست های مرتبط

thumbnail
hover

چرا برنج کته بهتر از آبکش...

 بیشتر خانواده‌ها با این تصور که آبکش‌کردن برنج باعث کم‌شدن نشاسته ...

thumbnail
hover

طرز تهیه پلو مرغ با قارچ

مواد لازم برای تهیه پلو مرغ با قارچ: ران مرغ تکه تکه شده ۹۰۰ گرم؛ روغن زیتون ۲ ...

thumbnail
hover

تشخیص برنج اصل از تقلبی

  کشور چین سالانه بیش از ۲۰۰ تن برنج به کشورهای مختلف جهان صادر می کند و در ز...

ارسال نظر برای ما

پنج × 2 =

کانال تلگرام
برنج بازار
یکشنبه, ۳۱ شهریور , ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۶:۳۰