طرز تهیه پلو مرغ با قارچ

2 سال ago

مواد لازم برای تهیه پلو مرغ با قارچ:

ران مرغ تکه تکه شده ۹۰۰ گرم؛
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری؛
پیاز بزرگ ۱ عدد؛
آویشن به مقدار کافی؛
نمک به مقدار کافی؛
فلفل به مقدار کافی؛
برنج دانه بلند ۲ پیمانه؛
قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم؛
عصاره مرغ ۴ پیمانه؛
کره ۳ قاشق غذاخوری؛
نخود فرنگی ۱ پیمانه؛
سیر ۲ حبه کوچک؛
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

 

چطوری درست کنم:

پلو مرغ و قارچ غذایی سالم و مقوی است که رنگ و آب زیبایی هم دارد. پلو مرغ و قارچ را می توانید با نخود فرنگی و قارچ سرخ شده تزیین کنید و همراه با ماست یا سالاد فصل سرو نمایید. این پلو خوشمزه و رنگی همچنین انتخاب مناسبی برای سرو در مهمانی های کوچک است.

تکه های مرغ را در یک سینی فر قرار دهید و طبق سلیقه خود مقداری نمک و فلفل روی آنها بپاشید. سینی مرغ را کنار بگذارید. فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.

روغن زیتون را در قابلمه ای ریخته و روی شعله نسبتاً زیاد گاز قرار دهید. پیاز را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. به تفت دادن ادامه دهید تا پیازها به رنگ قهوه ای روشن درآیند (۸ تا ۱۰ دقیقه)، سپس کمی نمک و روغن اضافه کنید. مرغ ها را به پیاز اضافه کنید. کمی آویشن اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

۱ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا نیمی از آب بخار شود.

برنج و مشتی از قارچ را اضافه کنید و هم بزنید (بیشتر قارچ را برای تزیین نگه دارید). سپس عصاره مرغ را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا مایع شروع به قل زدن کند. طعم مایع را بچشید و اگر نیاز دارد کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

در قابلمه را بگذارید و ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط به طبخ ادامه دهید. در آخر قابلمه را از روی گاز بردارید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. پس از خارج کردن قابلمه از فر، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا پلو مرغ و قارچ کمی خنک شود.

در طول مدتی که پلو در فر قرار دارد، قارچ های باقی مانده را تفت بدهید: تابه را روی شعله متوسط قرار دهید و کره را در آن آب کنید. سپس قارچ ها را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که قارچ نرم و قهوه ای رنگ شود. این کار حدوداً ۵ تا ۷ دقیقه طول می کشد. اگر مایل هستید در پلو از نخودفرنگی استفاده کنید، در این مرحله نخودها را اضافه کنید. شعله را خاموش کنید. آویشن، سیر له شده و جعفری را روی پلو مرغ و قارچ تهیه شده بپاشید.

پلو مرغ و قارچ را با چنگال از هم باز کنید، در ظرف سرو بریزید و سطح آن را با قارچ های تفت داده شده تزیین کنید.

نکته: از نخود فرنگی فریز شده استفاده کنید و قبل از مصرف آن را به مدت ۲ دقیقه در آب و نمک بپزید.

پست های مرتبط

thumbnail
hover

چرا برنج کته بهتر از آبکش...

 بیشتر خانواده‌ها با این تصور که آبکش‌کردن برنج باعث کم‌شدن نشاسته ...

thumbnail
hover

تشخیص برنج اصل از تقلبی

  کشور چین سالانه بیش از ۲۰۰ تن برنج به کشورهای مختلف جهان صادر می کند و در ز...

thumbnail
hover

لوبیا پلو گیاهی

  مواد لازم (برای ۴ نفر): برنج ایرانی مرغوب ……………………R...

ارسال نظر برای ما

سیزده + 10 =

کانال تلگرام
برنج بازار
یکشنبه, ۳۱ شهریور , ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۵:۱۴